Conquest 2013 Welkom... Hall of Fame Activiteiten Foto Gallerij Forum Contact & Links

Welkom...

Geschiedenis... Clubregels

Wij zijn een groep mensen die proberen (minstens) 2 keer per maand samen te komen om wargames te spelen. Dit omvat vooral Warhammer Fantasy en Warhammer 40K. Ook Mordheim en Bloodblowl zijn spelsystemen die op clubdagen wel eens gespeeld worden. Verder houden wij ons bezig met het organiseren van verschillende andere activiteiten rond wargames: een beginnersdag, toernooien, workshops, ...

Heb je interesse of vragen? Mail naar knightsofbayard@gmail.com of kom eens naar één van onze activiteiten! Je kan ons elke derde vrijdagavond van de maand vinden in een zaal van het Lokaal Dienstencentrum Zonnebloem, Breestraat109,9200 Sint-Gillis-Bij-Dendermonde.

Jaarlijks vragen wij lidgeld. De laatste jaren bedroeg dit telkens10€. Dit wordt gebruikt voor aankoop scenery en ander materiaal (zoals papier, inkt, .) en voor het betalen van de zaal. In ruil voor dit lidgeld mag je gratis naar onze maandelijkse bijeenkomsten komen, krijg je korting op de meeste activiteiten georganiseerd door de club, mag je gratis het materiaal van de club gebruiken en wordt je op de hoogte gehouden van wat er zich allemaal afspeelt in het Warhammer-wereldje.

Ben je al gewonnen? Download dan de spelersfiche, vul deze volledig in en bezorg deze samen met je lidgeld aan iemand van het bestuur. Wij bezorgen je zo snel mogelijk je gepersonaliseerde lidkaart.

Browse eens door deze site en u zal alvast meer te weten komen over onze club en haar activiteiten.

Het bestuur van the Knights of Bayard

 

 


This website is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited.
For more information read our Disclaimer.

Site can be best viewed using Old English Text MT-font